Фейсбук страницата на индийското посолство в София публикува клип-обръщение, с който премиерът

...
Фейсбук страницата на индийското посолство в София публикува клип-обръщение, с който премиерът
Коментари Харесай

Борисов: Последователите на йога ще преодоляват по-лесно вируса

" Facebook " страницата на индийското посолство в София публикува клип-обръщение, с който премиерът Бойко Борисов честити VI Международен ден на йогата и показва убеденост, че посредством йогата почитателите ѝ ще се преборят по-лесно с ковид:

" Първо да поздравя моя сътрудник, министър-председателя на Индия - Нарендра Моди, за благото писмо и несъмнено на драго сърце ще поддържа и ще поздравя и него, и всички, които практикуват йога - в Индия, в България, в света - с 6-ия интернационален ден на йогата.

Заради ковид, България има, знаете, доста почитатели на йога, направихме оптимално бързо да създадеме опция да отвориме местата, където се практикува йога. Убеден съм, че многото почитатели и в България, и в света, по този метод ще преодоляват по-лесно този застрашителен вирус, който толкоз доста човешки животи лиши. Сигурен съм, че ще продължат хората да се занимават, тъй като здравият дух живее в крепко тяло. Йога практиките постоянно са давали сходни резултати. "

Затова, цветущ интернационален ден на йогата. Уважаеми колега Моди, адресирам с този запис и големите си почитания към вас и индийския народ. "

Самият индийски министър председател през днешния ден насърчи сънародниците си да практикуват йога, с цел да подсилят имунната си система.

" Йогата укрепва имунната система на тялото - заяви Моди. - Йогата пранаяма, т.е. дихателните извършения, укрепва респираторната ни система. Тя е по-уместна в сегашните времена, защото точно дихателната система на тялото е най-неблагоприятно наранена от COVID-19. Много заразени с ковид по света извличат изгода от йогата. Силата на йога им оказва помощ да победят това заболяване ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР